Velkommen til Helseklinikken Drammen.
 
Vår akupunktør Marianne Ygård har en bachelor grad i akupunktur, grunnfag medisin og videreutdannelse innen funksjonell anatomi og fysiologi. Hun har skrevet en bachelor oppgave om menopause. (Overgangsalder). Videre har hun hatt praksis på et sykehus i Nanjing/ Kina hos en spesialist på rygg-/ nakke-/ skulderplager. Hun oppdaterer seg hele tiden med forskjellige kurs. Bl.a. kosthold og Kinesisk medisin, barn og ADHD.
 
Hva er akupunktur ?
 
Akupunktur er en sentral del av den Tradisjonelle Kinesiske Medisin (TKM). Den har sine røtter over 2000 år tilbake i tid. Akupunktøren ser på mennesket og kroppen som en helhet bestående bl.a. av en rekke vitale organer, der alt er bundet sammen i et nettverk av energibaner (meridianer). I moderne medisin kan disse meridianene gjenkjennes i forløpene på store blodårer, nervebaner og muskelfascier. På disse banene finner vi akupunkturpunktene. Medisinsk akupunktur baserer seg på forskning og nåling i triggerpunkter og muskelfascier.
Det er kroppens egne helbredende krefter og evne til å gjenopprette balanse som stimuleres ved behandling. Vi bruker nåler og annet verktøy, som kopper og varmende moxa, for å skape flyt og gjenopprette balanse. Dette gir næring til vev og vitale organer og styrker pasientens motstandskraft.

Hvor lenge varer behandlingen?

Første gang varer behandlingen ca.1,5 time. Oppfølgingstimer varer 30-45 minutter.

Antall behandlinger varierer, vanligvis mellom 5 og 15 behandlinger. 1 til 2 ganger i uken i startfasen, mindre hyppig lenger ut i behandlingsforløpet
 
 
 
For spørsmål eller timebestilling ring 90 83 59 40.
 

 
NYHETER
Print   
 

 Marianne Ygård er medlem i Akupunkturforeningen.